AdScreens komt met narrowcasting niche product voor de opticien

AdScreens heeft zijn positie op de narrowcasting en ‘instore marketing’-markt verstevigd door de lancering van tvOptiek een innovatieve narrowcasting oplossing speciaal gericht op opticiens.

De consument hecht steeds meer waarde aan een inspirerende winkelbeleving. De beleveniseconomie vraagt om een nieuwe visie en aanpak. Posters zijn te statisch voor de consument, die op zoek blijkt naar inspiratie, ontspanning, ontsnapping, herkenning en fun. tvOptiek geeft de opticien een eigentijdse uitstraling die de klanten tegelijkertijd informeert en vermaakt. tvOptiek biedt opticiens de keus uit een rijk gevarieerd narrowcasting content programma met bijvoorbeeld uitgewerkte thema’s, zoals “herfstschatten”, “winterpark” en uitnodigende kerstthema’s, waarmee opticiens een unieke belevingswereld creëren in hun winkel. Tevens krijgen zij dagelijkse nieuwe infotainment zoals weer, nieuws, shownieuws, sportnieuws. Onder in beeld loopt er een tickertape met a-la-minute informatie. Dit alles zorgt ervoor dat mensen tijdens het wachten vermaakt worden en maakt van het wachten een aangename ervaring.

Via het webbases systeem kunnen opticiens eenvoudig, op basis van dynamische flash templates, on-line content creëren die in combinatie met bijvoorbeeld videocontent, is te schedulen.

www.tvoptiek.nl

 

Advertenties

Over juliannatte

In dit weblog zal vooral aandacht besteed worden aan de jonge industrietak die zich bezighoudt met centraal aangestuurde communicatie richting specifieke doelgroepen.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op AdScreens komt met narrowcasting niche product voor de opticien

  1. Canol zegt:

    Julian, succes met TVOptiek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s