5 manieren om uw oude content te hergebruiken voor het binnen halen van new business


Als u uw blog berichten schrijft moet u in gedachte houden dat u ook tijdloze berichten schrijft. Hierdoor kunt u uw berichten op een later tijdstip nog eens hergebruiken. Uw gerecyclede berichten kunnen nog steeds veel verse bezoekers naar uw blog trekken. De datum moet er dan niet toe doen, wat er toe moet doen is relevantie. Is de content nog steeds van waarde voor uw bezoekers?

Hier zijn vijf manieren om uw oude content her te gebruiken:

Twitter: Twitter is niet zoals uw email box. Mensen zijn zeer kort aanwezig op Twitter. Vaak scannen ze even snel of er nog voor hun relevante berichten zijn geplaatst. Twitter gaat over bereik en frequentie. SocialOomph is een handige tool om uw content her te gebruiken via uw Twitter account en stelt u in staat om uw publicatie “scheduling” zelf te controleren, zo weet u precies welke post wanneer gepubliceerd zal worden.

Email nieuwsbrieven: Berichten uit uw archief kunnen opnieuw het licht zien, u kunt uw oude berichten op uw blog groeperen rond een bepaald thema. Maak een aparte pagina met de naam “onze beste berichten”.

Facebook en Linkedin: Een andere manier om uw content her te gebruiken is via andere Social Media zoals Facebook en Linkedin. Alleen niet met dezelfde frequentie van “posten” als via Twitter.

Via andere berichten op uw blog: Doe het werk voor uw lezers, en plaats aan het einde van uw bericht links naar oudere relevante berichten. “Leest u ook eens mijn berichten over…..”.

White papers: Als u al een tijdje aan het schrijven bent op uw blog, kunt u eenvoudig uw berichten bundelen tot een white paper om uw doelgroep te informeren.

Veel succes.

Advertenties

Over juliannatte

In dit weblog zal vooral aandacht besteed worden aan de jonge industrietak die zich bezighoudt met centraal aangestuurde communicatie richting specifieke doelgroepen.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s