Social Media presentaties en workshops

De manier waarop mensen communiceren en hoe u ze kunt bereiken verandert de afgelopen jaren sneller dan ooit tevoren. Ook uw doelgroep en klanten zijn nu lid van sociale netwerken, communiceren via chats en blogs en hebben online profielen. Heeft u wel eens goed nagedacht of dat consequenties heeft voor uw bedrijf of organisatie? Zijn er nieuwe kansen die u nog niet gebruikt? Of bedreigingen die u nog niet ziet?

In deze workshop krijgt u snel een begrijpelijk overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van sociale netwerken, zoals LinkedIn, Twitter, Facebook etc. Wat is het, wie gebruiken het, wat doen andere organisatie en uw (potentiële) klanten ermee en waarom.

In het tweede deel van de training werkt u in een aantal workshops aan uw eigen keuzes. U gaat naar huis met een eerste versie van u social media actie plan. Ik geef u niet alleen ideeën en inspiratie, maar help u ook concrete doelstellingen en acties te formuleren. Denk daarbij aan zaken als: uw ambities, de keuze welke platformen u wel en niet gaat gebruiken en vooral hoe u deze platformen gaat gebruiken, hoe maakt u content en hoe distribueert u dat zo eenvoudig mogelijk over de door u gekozen media.

Stuur een mail naar julian.natte@socialcom.nl voor meer informatie of vul onderstaand formulier in.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s